Despre mine

O viata in jurul artei, pentru arta. Despre Pictor Voineagu Ion

Absolvent al Scolii populare de arte plastice Braila, elev al regretatului maestru pictor Vespasian Lungu. In 1979 locul 1 faza judeteana, locul 1 faza interjudeteana si locul 1 faza republicana. O perioada activand pictor decorator si participand frecvent la expozitii si tabere de creatie. Prin 1984 devine “pictor liber profesionist“ cu autorizatie, lucrand intens si transformand arta din pasiune in existenta. Picturile lui Voineagu Ion ajung atat in Romania cat si in alte tari, la oameni care apreciaza arta.

Prezent in Sezonul 11 “Romanii au Talent”

Voineagu Ion a participat si trecut de preselectiile pentru “Romanii au Talent”, din dorinta de a impartasi dragostea pentru arta si a o face mai populara in randul copiilor / tinerilor din Romania sau de peste hotare.

Icoane

Putini stiu ca Voineagu Ion picteaza inclusiv Icoane. In diferite dimensiuni, puteti apela pentru o icoana cu un Sfant, Maica Domnului sau Iisus Hristos.

Urmareste-l pe Voineagu Ion pe Social Media: 

In acest moment, Voineagu Ion este activ pe toate conturile de Social Media, in special Youtube, loc unde publica constant filmulete cu lucrarile realizate sau in curs de realizare. Il puteti urmari daca doriti sa invatati mai multe despre tehnica pe care acesta o foloseste sau pur si simplu sa va relaxati, urmarind cu placere si servind o cafea sau ceva dulce. O “reteta” perfecta pentru cei care doresc sa se linisteasca.

Sezonul 13 “Romanii au Talent”

Am decis in urma cu ceva timp sa particip la sezonul 13, din dorinta de a impartasi tuturor romanilor pasiunea pentru arta, respectiv pictura. Sunt bucuros sa va anunt ca totul a descurs bine si ca am reusit sa impresionez juriul. Multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ati oferit in toti anii de cand sunt prezent online. Nu uitati ca sunt prezent si pe Social Media, unde postez constant informatii si lucrari in executie. 

Pe Youtube si Tiktok am depasit peste 1000 abonati!

O mica parte din alte evenimente / premii / concursuri 

0
    0
    Vezi cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Open chat