Livrare & Retur

Livrarea

Livrarea este realizata prin ambalare profesionala, astfel incat produsele sa nu fie deteriorate. 

Comenzile se proceseaza in intervalul orar 9:00-18:00 luni – vineri.sambata 9;00-13;00

Livrarea produselor se realizeaza a doua zi lucratoare pentru comenzile plasate pana in ora 15:00 si in doua zile lucratoare pentru comenzile plasate dupa aceasta ora. Livrarea se face in sistem ramburs iar expeditorul este SC DECART DESIGN SRL, societatea care detine site-ul www.artelux.ro.

La livrarea picturilor, cheltuielile de livrare si taxa de ramburs sunt suportate de catre cumparator. Transportul este GRATUIT pentru comenzile incepand cu 500 RON, cheltuielile de transport fiind suportate in acest caz de vanzator. [https://tablouriart.ro/47,0,promotii-picturi.html]

Livrarea se va face prin agentia de curier rapid Fancourier. Timpul de livrare catre destinatar este de maxim 24 de ore in localitatile ce reprezinta centre logistice Fancourier si de maxim 48 de ore in celelalte localitati.

Tarife orientative curier Fancourier in cazul livrarii in Romania: (* tarifele nu includ TVA)

Tarif primul kilogram – 18,00 RON

Tarif kilogram suplimentar – 1,50 RON

Nota: Va recomandam ca, in cazul in care coletul ajunge deteriorat din motive de transport, sa refuzati acceptarea acestuia si chiar sa insistati pentru intocmirea unui proces verbal privind cauza refuzului.

Returul

Dacă doriţi să returnaţi un produs din orice motiv, conform O.G. 130/2000 puteţi să o faceţi in termen de 10 zile lucrătoare de la receptionarea acestuia. Returnarea produselor se va face la adresa noastra din factura fiscala primita de dvs in colet, in ambalajele originale sau similare care sa asigure transportul in conditii de siguranta a produselor fragile si fara ca picturile sa fie deteriorate sau sa prezinte modificari. Conform O.G. nr 130/2000 cheltuielile de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului. De aceea va rugam sa nu trimiteti coletul cu optiunea ramburs deoarece trebuie sa verificam mai intai corectitudinea returului – picturile sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte modificari. Coletele trimise cu optiunea ramburs vor fi refuzate iar dvs veti fi nevoit/a sa reluati procedura de retur fara aceasta optiune. Dupa returnarea produsului si receptionarea lui de catre noi veti primi contravaloarea marfii returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare, in contul dvs bancar sau prin mandat postal in functie de optiunea pe care ne-o comunicati
Nota : Pentru procesarea rapidă a returului vă rugăm ca după expedierea acestuia să ne trimiteţi un email la contact.artelux@gmail.com care să conţina numele dumneavoastră, produsele returnate, motivul returului şi opţiunea de returnare a banilor :in cont bancar sau mandat postal.

 

0
    0
    Vezi cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Open chat