Termeni si conditii

Nume firmă DECART DESIGN SRL
Cod Unic de Înregistrare 16441062
Nr. Înmatriculare J09/419/2004
EUID ROONRC.J9/419/2004

Termenii si conditiile vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului www.artelux.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale. Va recomandam sa verificati constant aceasta pagina.

Sectiunea 1: Precizari generale

Gazduirea continutului text / foto / cod, domeniu este realizata pe serverele www.romarg.ro – In cazul in care la un moment-dat website-ul este nefunctional sau apar probleme tehnice, ne nu asumam raspunderea pentru acest lucru si va recomandam sa verificati mai tarziu. In acelasi timp, orice problema tehnica sau eroare pe care o depistati, va rugam sa o comunicati pe adresa contact@tablouriart.ro iar un reprezentant o sa verifice situatia intampinata.

  1. Materialele prezente pe site, elementele grafica, continutul text nu pot fi preluate de pe https://tablouriart.ro fara acordul scris. Orice preluare si prelucrate a datelor sau alte informatii disponibile pe website reprezinta o incalcare a legii in vigoare.

Sectiunea 1 – Confidentialitatea datelor 

Va rugam sa verificati paginile Politica de Confidentialitate si Politica Cookies

In cazul in care informatiile furnizate nu sunt suficiente sau aveti intrebari, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@tablouriart.ro

0
    0
    Vezi cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Open chat